رشته های دانشگاهی این رشته:‌
فارغ التحصیلان با توجه به علاقه و توانایی خود میتوانند بر اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی تمامی رشته های علوم انسانی را انتخاب نمایند. مانند الهیات و معارف اسلامی و تمامی گرایش های آن -  مدیریت و گرایش های آن مثل (مدیریت صنعتی –  دولتی و بازرگانی) حقوق و علوم قضایی با گرایش های آن – علوم اقتصادی با گرایش های آن مثل امور بانکی – حسابداری بیمه اکو   امور گمرکی کالا (سیستم تامین و توزیع کالا) علوم تربیتی و روانشناسی با تمام گرایش های آن مثل – روانشناسی بالینی ، کتابداری ، مدیریت برنامه ریزی آموزشی. امور تربیتی و دیگر رشته های مربوطه علوم اجتماعی و گرلیش های آن مثل جامعه شناسی ، علوم ی ، روابط بین الملل ، مددکار اجتماعی ، تاریخ ، جغرافیا ، زبان و ادبیات فارسی و گرایش های مختلف آن. گروه آزمایشی هنر و زبان های خارج با گرایش های آن.
آینده شغلی این رشته:
فارغ التحصیلان این رشته که در رشته های مختلف دانشگاهی و حوزوی ادامه تحصیل داده اند هم اکنون در بسیاری از مراکز مهم علمی و پژوهشی مشغول کار هستند مانند حقوقدان – وکالت – سر دفتر اسناد – مدرس دانشگاه 0- دبیر دبیرستان – محقق و پژوهشگر در مراکز تحقیقاتی – پژوهشگر در دروس خارج فقه و حوزه های علمیه – رسیدن به درجه فقاهت و اجتهاد – مسئولیت در سازمان ها ووزارتخانه ها .
از سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد رشته علوم و معارف اسلامی :
این مدرسه ورشته به نظر بنده یکی از ابتکارات بسیار خوب و خیلی مفید وراهگشا بود. انشاءالله که ادامه پیدا کند. بنده اگر برایم میسر بود فرزندان خودم و کسانی که من به آنها دسترسی داشتم و م میکردند را توصیه میکردم بیایند در این رشته ثبت نام کنند.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها